Terapija odraslih

Terapija odraslih

Lep osmeh u bilo kom uzrastu je vanvremenski.

Fiksni aprati nisu više samo za decu. Ispravljanje zuba se može postići u bilo kom uzrastu, pod uslovom da su Vaše desni i zubi zdarvi. Naša ordinacija Vam može ponuditi mnogo različitih tretmana koji su specijalno dizajnirani samo za odrasle pacijente.

Ortodontski tretman kod starijih pacijenata može drastično poboljšati izgled i podići samopouzdanje. Poboljšanje zdravlja Vaših zuba i desni je izuzetno važno u bilo kom uzrastu. Samo pravilan zagrižaj i dobar položaj zuba obezbeđuju uslove za očuvanje paradontalnog zdravlja. Teskoba zuba i loš zagrižaj doprinose oboljenju desni (paradontopatija), gubitku koštane mase, pojavi karijesa, patološke abrazije zuba, oboljenju viličnog zgloba praćenog glavoboljama.

Ortodontska terapija odraslih pacijenata nikada nije bila tako uzbudljiva. Sada imamo na raspolaganju mnogo više vidljivih i nevidljivih aprata nego ranije. Damon Q, Damon Clear, keramičke bravice, terapija providnim folijama, samo su neki od najnovijih savremenih aparata kojima možemo učiniti Vaš osmeh neodoljivim. Ove nove tehnologije i tehnike rada ne koristimo samo zato što izgledaju sjajno već i zato što smanjuju nelagodnost tokom lečenja, smanjuju potrebu za čestim kontrolnim pregledima, skraćuju dužinu lečenja i daju nam veću mogućnost izbora.

Tokom prvog pregleda, dr Topalović će proceniti zdravlje Vaših usta i zuba i predložiti način lečenja koji Vama najviše odgovara. Dr Topalović će Vam dati informacije o različitim mogućnostima lečenja kako bi ste doneli ispravnu odluku o Vašoj terapiji. Tokom prvog pregleda postavićemo plan terapije, proceniti dužinu lečenja kao i očekivane troškove lečenja.

Veliki broj naših pacijenata su odrasli, i svi se oni slažu da nikad nije kasno da se poboljša vaš osmeh!

GALERIJA

Pre Posle
 01_b  01_a
 02_b  02_a
 03_b  03_a

POZOVITE NAS!

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo Vas da nam pošaljete e-mail ili da nas pozovete na telefon ordinacije. Radujemo se susretu sa Vama u našoj stomatološkoj ordinaciji Studiodent sa nadom da Vam pomognemo da poboljšate vaš izgled i zdravlje.

Možete pozvati na + 381 64 199 4749 ili + 381 11 324 1689 kako bi ste dobili odgovor na Vaša pitanja ili da zakažete pregled.