Vaša prva poseta

Vaša prva poseta

Uvek smo uzbuđeni zbog susreta sa novim pacijentima tokom prve posete našoj ordinaciji. Tokom ove posete pomoći ćemo Vam da se upoznate sa radom u našoj ordinaciji i  saznate više o vašoj budućoj terapiji. Razumemo da su potrebe svakog pacijenta različite, a mi Vam obećavamo da ćemo Vam posvetiti pažnju koju zaslužujete.

Vaša prva poseta je ključna – ona će nam pomoći da procenimo zdravstveno stanje i daće nam da priliku da porazgovaramo o vašim potrebama i očekivanjima. Možete da očekujete pažljiv i brižan pristup koji će voditi ka promišljenom toku lečenja i prelepom osmehu na kraju.

Pokažite nam Vaš osmeh!

Tokom prve posete, napravićemo klinički pregled usta i zuba kao i seriju dijagnostičkih postupaka kao što su digitalne radiografije i fotografije lica, vilica i zuba. Snimci će nam pomoći da dijagnostikujemo sve stomatološke probleme i da prodiskutujemo sa Vama o mogućnostima lečenja.

Otvoreni dijalog

Imate pitanja? Pitajte nas sve čega se možete setiti! Na taj način, bićemo u stanju da osmislimo odgovarajući plan terapije koji odgovara- i verovatno prevazilazi- Vaša očekivanja. Insistiramo na tome da pacijenti napuste našu ordinaciju sa jasnim razumevanjem svih mogućnosti lečenja, ciljevima  i vremenskog okvira terapije, kao i o finansijskim mogućnostima.

Formulari

Bićete zamoljeni da ispunite formulare koji će pomoći da Vam pružimo najbolju moguću negu. Sve informacije su poverljive i bezbedne.

POZOVITE NAS!

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo Vas da nam pošaljete e-mail ili da nas pozovete na telefon ordinacije. Radujemo se susretu sa Vama u našoj stomatološkoj ordinaciji Studiodent sa nadom da Vam pomognemo da poboljšate vaš izgled i zdravlje.

Možete pozvati na + 381 64 199 4749 ili + 381 11 324 1689 kako bi ste dobili odgovor na Vaša pitanja ili da zakažete pregled.