Upoznajte Dr Topalović

Upoznajte Dr Topalović

Mr dr Slađana Topalović-Marković, specijalista ortopedije vilica
Mr dr Slađana Topalović, specijalista ortopedije vilica

Verujem da svako zaslužuje lep osmeh koji će trajati zauvek! Veoma volim svoju profesiju i sa velikom strašću pomažem svojim pacijentima da ostvare lep i zdrav osmeh. Svaki put kada moj pacijent završi ortodontsku terapiju i skine ortodontski aparat, mogu da primetim kako raste njegovo samopouzdanje i zadovoljstvo sobom. Zato smatram da je moja privilegija kao ortodonta da učestvujem u radostima drugih ljudi! Ortodoncija se neprekidno menja razvojem novih tehnologija, i ja veoma naporno radim kako bih ostala u toku sa tim promenama u cilju pružanja najkvalitetnijih tretmana koji su efikasni i u isto vreme udobni za pacijenta.

Edukacija i usavršavanje

Završila sam Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu. Potom sam stekla zvanje specijaliste ortopedije vilica i magistra stomatoloških nauka iz oblasti ortopedije vilica na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Kao ortodont imam doživotnu obavezu da pružam mojim pacijentima najviši nivo nege koji je moguć. Neprekidna edukacija putem seminara i kurseva pomažu mi da ostanem u toku sa proverenim metodama koje će pomoći da moji pacijenti dobiju savršen, zdrav osmeh. Zbog toga što moji pacijenti veruju da im pružam najkvalitetniju uslugu, moja odgovornost je da ostanem u toku sa najnaprednijim tretmanima i da ih primenim u svojoj praksi.

Profesionalno iskustvo

Proteklih 14 godina radila sam kao asistent na Klinici za ortopediju vilica na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, kao asistent na privatnom Stomatološkom fakultetu Milutin Milanković u Beogradu i kao profesor u Zubotehničkoj školi u Beogradu. Trenutno sam posvećena radu sa pacijentima u svojoj privatnoj stomatološkoj ordinaciji Studiodent.

Članstvo

  • Ortodontsko udruženje Srbije
  • Srpska lekarska komora
  • Srpska stomatološka komora
  • Evropsko ortodontsko udruženje