Nadoknada zuba

Nadoknada izgubljenih zuba

Izgubljeni zubi mogu se nadoknaditi zubnim mostovima, implantima ili totalnim protezama.

Mostovi

Mostovi su zubne nadoknade kreirane tako da zamenjuju jedan ili više izgubljenih zuba. Njima je potrebna potpora susednih prirodnih zuba kako bi nosili zube koji nedostaju. Mostovi izgledaju, osećaju se i vrše funkciju kao prirodni zubi.

Detaljnije...

Zubni implanti

Implantologija je najsavremeniji način nadoknade izgubljenih zuba koji je atraktivan, udoban, trajan i stabilan. Zubni implanti mogu u potpunosti povratiti oralne funkcije i estetiku nakon gubitka zuba usled karijesa, povreda, paradontopatije i drugih stanja. Oni omogućavaju da se očuva zdrava zubna supstanca jer za fiksiranje nadoknada nije potrebna potpora susednih zuba.

Detaljnije…

Tradicionalne totalne proteze su često nestabilne u ustima i pokrivaju velike površine, kao što je celo nepce u gornjoj vilici, što ima uticaj na govor, žvakanje i gubitak čula ukusa. U stomatološkoj ordinaciji Studiodent možemo vam ponuditi proteze koje se cementiraju na implantima koji im daju stabilnost i osećaj i izgled prirodnih zuba. Ovakve totalne proteze su gracilne, ne pokrivaju nepce, stabilne su tako da nema opasnosti od ispadanja iz usta tokom obavljanja funkcija.

POZOVITE NAS!

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo Vas da nam pošaljete e-mail ili da nas pozovete na telefon ordinacije. Radujemo se susretu sa Vama u našoj stomatološkoj ordinaciji Studiodent sa nadom da Vam pomognemo da poboljšate vaš izgled i zdravlje.

Možete pozvati na + 381 64 199 4749 ili + 381 11 324 1689 kako bi ste dobili odgovor na Vaša pitanja ili da zakažete pregled.