Beljenje zuba

Beljenje zuba

Tretmani beljenja zuba poslednjih godina su izuzetno popularni i spadaju u najčešće kozmetičke tretmane. Životne navike kao i način ishrane (svakodnevno konzumiranje kafe, čaja, crvenog vina, kao i pušenje cigareta) imaju značajan uticaj na prirodnu boju zuba. Zahvaljujući tretmanu beljenja zuba, vratiće vam se prirodna belina zuba, podići samopouzdanje i dobićete osmeh koji ćete ponosno pokazivati.

U stomatološkoj ordinaciji Studiodent svesni smo koliko je važno da vaš osmeh lepo i zdravo izgleda i drago nam je da našim pacijentima možemo ponuditi najbolje i najsavremenije metode izbeljivanja zuba, koje smo veoma brižljivo odabrali za vas. Našem timu biće veoma drago da vam objasni svaku od terapijskih metoda i da vam predloži onu koja je za vas najbolja.

Tretmani se mogu sprovoditi ili kod kuće pomoću folija i gela za izbeljivanje, ili u samoj ordinaciji pomoću laserskog izvora svetlosti koji aktivira preparat za izbeljivanje, a koji se nanosi direktno na zube. Bilo da se odlučite za beljenje zuba laserom u ordinaciji ili za ekonomičniju metodu kućnog beljenja, rezultati će biti podjednako dobri.

Lasersko izbeljivanje zuba

Pomoću lasera, na veoma jednostavan način, vaši zubi biće spektakularno izbeljeni! U samo jednoj kratkoj poseti vaši tamni zubi će biti transformisani u sjajne i lepe! Mnoge metode za beljenje zuba dovode do iritacije i bola u desnima. Pomoću beljenja zuba laserom, iritacije su minimalne a rezultati maksimalni! Istraživanja su pokazala da se ovom metodom mogu dobiti čak 8 puta svetlije nijanse od prirodne boje zuba.

POSTUPAK:

Beljenje zuba pomoću lasera sprovodi se u ordinaciji i traje manje od jednog sata. Ova metoda zahteva kratkotrajnu pripremu koja podrazumeva prekrivanje usta i desni radi zaštite od preparata za beljenje. Gel za beljenje se potom aplikuje na zube a zatim se specijalnom lampom osvetljavaju zubi. Proces traje 15 minuta a zatim se ponavlja još dva puta, i za manje od sat vremena imaćete zube za nekoliko nijansi svetlije.

Vaši biserno beli zubi učiniće da se osećate tako da ne želite da prestanete da se osmehujete!

BELJENJEM ZUBA LASEROM, IRITACIJE SU MINIMALNE A REZULTATI MAKSIMALNI

KUĆNO BELJENJE

Naš komplet za kućno beljenje sadrži individualno pripremljenu foliju za beljenje i gel za beljenje zuba. Pacijent sam unosi gel u foliju, postavlja je na zube i nosi do jednog sata dnevno.

Naše specijalno dizajnirane folije su posebno efikasne u aplikaciji gela na tačno određeno mesto na zubima kako bi se dobio najbolji mogući rezultat beljenja, a u isto vreme one sprečavaju da se gel ne izliva u usta i oštećuje tkiva. Odlični rezultati se dobijaju već nakon 2 nedelje, ukoliko je neophodno, terapija se može produžiti.

GALERIJA

Pre Posle

POZOVITE NAS!

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo Vas da nam pošaljete e-mail ili da nas pozovete na telefon ordinacije. Radujemo se susretu sa Vama u našoj stomatološkoj ordinaciji Studiodent sa nadom da Vam pomognemo da poboljšate vaš izgled i zdravlje.

Možete pozvati na + 381 64 199 4749 ili + 381 11 324 1689 kako bi ste dobili odgovor na Vaša pitanja ili da zakažete pregled.