Estetska stomatologija

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija je umetnost kreiranja zdravog, prelepog osmeha!

U današnje moderno vreme, estetska stomatologija pruža jedinstveno iskustvo pacijentima a nove tehnologije stvaraju nove mogućnosti o kojima smo nekada mogli samo sanjati. Sada je moguće unaprediti estetski izgled do onog nivoa koji je najprihvatljiviji za samog pacijenta. Savremena estetska stomatologija udružujući naprednu tehnologiju i materijale stvara takvo poboljšanje izgleda osmeha da je nemoguće razlikovati prirodni od nadograđenog zuba. Možete izabrati različite opcije, od jednostavnih promena na zubima do potpune promene vašeg osmeha. Vi izaberite! Vaš lekar će zajedno sa vama razmotriti različite mogućnosti tokom konsultativnog pregleda.

Naš tim lekara ima veliko iskustvo sa svim savremenim stomatološkim kozmetičkim procedurama i može vam pomoći da dobijete osmeh iz vaših snova. Bilo da želite beljenje zuba, porcelanske fasete ili potpunu promenu izgleda vaših zuba, naši doktori će vam pomoći da izaberete najefikasnije metode kako bi ste postigli željeni rezultat.

BELJENJE ZUBA

  Tretman beljenja zuba za kratko vreme može promeniti izgled vaših zuba i učiniti da vaš osmeh izgleda zdravo i sjajno. Zahvaljujući ovom tretmanu vratiće vam se prirodna belina zuba, podići samopouzdanje i dobićete osmeh koji ćete ponosno pokazivati.

Detaljnije…

KOMPOZITNI ISPUNI

  Estetski ispuni od kompozita se veoma uspešno koriste u rekonstrukciji karijesom oštećenih zuba ali se koriste i kao zamena za dotrajale stare amalgamske ispune koji ne zadovoljavaju estetske kriterijume. Kompozitni ispuni su uskladjeni sa prirodnom bojom zuba tako da ih je teško razlikovati od samog prirodnog zuba. Oni su jaki, dugotrajni i veoma uspešni u reparaciji karijesom oštećenih ili polomljenih zuba.

Detaljnije…

KOMPOZITNE NADOGRADNJE

  Nadogradnja zuba kompozitnim materijalima je restaurativna metoda koja se primenjuje u slučajevima manjih defekta u gleđi zuba, preloma, prebojenosti zuba, lošeg oblika ili lošeg položaja zuba. Najnoviji materijali i tehnike rada uneli su revoluciju u kozmetičkoj stomatologiji i sada možemo postići prirodnu teksturu, translucenciju i boju vaših zuba.

Detaljnije…

KERAMIČKE FASETE

  Keramičke fasete su tanke ljuspice od porcelana koje se lepe na prednju površinu zuba i imaju za cilj da poboljšaju prirodni izgled, oblik ili položaj zuba. One mogu maskirati manje defekte, prebojenost i oštećenja zuba, dok istovremeno ispravljaju položaj zuba koji su blago rotirani ili neporavnati. Keramičke fasete su najbolje estetsko sredstvo za stvaranje osmeha Vaših snova. One su ujedno i najkonzervativnija restauracija, pri čijoj se izradi samo blago menja struktura zuba, a najveći deo zubne supstance se potpuno očuva.

Detaljnije…

KERAMIČKE KRUNICE

  Keramičke krunice se koriste za pokrivanje krunica zuba koje su veoma oštećene karijesom, koje imaju defekte ili su polomljene, sa ciljem da se zub ojača i da se poboljša izgled zuba. Često se koriste u slučaju kada imamo veoma velike ispune (plombe) koje su oslabljene i stalno pucaju. Mogu se koristiti da prekriju prebojene potamnele i neatraktivne zube.

Detaljnije…

POZOVITE NAS!

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo Vas da nam pošaljete e-mail ili da nas pozovete na telefon ordinacije. Radujemo se susretu sa Vama u našoj stomatološkoj ordinaciji Studiodent sa nadom da Vam pomognemo da poboljšate vaš izgled i zdravlje.Možete pozvati na + 381 64 199 4749 ili + 381 11 324 1689 kako bi ste dobili odgovor na Vaša pitanja ili da zakažete pregled.