Naslovna

Kreiraćemo osmeh kakav ste oduvek želeli…

Želela bih lično da Vam zahvalim što ste posetili naš vebsajt. Nadam se da je informativan i koristan. U našoj ordinaciji verujemo da svako zaslužuje da ima zdrav i lep osmeh. Moj tim i ja imamo veliko zadovoljstvo da pružimo našim pacijentima najkvalitetniju stomatološku negu u prijatnom okruženju. Nudimo individualni pristup, uzimajući u obzir specifične potrebe svakog pacijenta i njegove estetske ciljeve.

 

U stomatološkoj ordinaciji Studiodent ponudićemo pre svega stručnost i najnovije tehnologije koju moderna stomatologija danas može da ponudi. Koristimo naše znanje i stručnost u kombinaciji sa najaktuelnijim i najnaprednijim materijalima i opremom u cilju postizanja najboljih terapijskih rezultata. Bez obzira da li želite da povratite funkciju i zdravlje Vaših usta i zuba ili da poboljšate Vaš izgled predivnim mladalačkim osmehom, u našoj ordinaciji ćete naći širok spektar stomatoloških usluga da to i ostvarite. Počev od ortodontske terapije, preko nadoknade izgubljenih zuba putem krunica i mostova, kompozitnih ispuna i lečenja zuba, pa sve do estetskih procedura, kao što su porcelanske fasete i beljenje zuba, ukljujučujući i potpunu rekonstrukciju zagrižaja i terapiju implantima.

Nadam se da Vam je naš vebsajt korisna informativna polazna tačka na putu ka lepšem, zdravijem osmehu. Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo Vas da nam pošaljete e-mail ili da pozovete direktno našu ordinaciju. Ordinacija Studiodent se nalazi u blizini Tašmajdanskog parka i Vukovog spomenika u jednom od najlepših delova Beograda. Radujemo se našem susretu u stomatološkoj ordinaciji Studiodent!

Mr dr Slađana Topalović, specijalista ortopedije vilica

Pozovite na +381 64 199 4749 ili +381 11 324 1689 kako biste dobili odgovor na Vaša pitanja ili da zakažete pregled.